gavril, cred ca de data asta te afli in eroare, pt ca testul de rationament logic de la inm nu prea seamana cu testul psihologic de la examenul pt cei cu 5 ani vechime, intre logica si psihologie e o mare diferenta...
ms oricum pt interes
beton testul de logica. Desi credeam ca dispun de o gandire analitica si logica, dupa ce am incercat sa fac testul ala mi-am dat seama ca sunt complet aerian#-o#-o#-o
din cate imi aduc aminte (au trecut totusi aproape 2 ani de cand am dat testul psihologic) consta in multe intrebari (cca 100 poate si mai multe) grupate pe categorii.
de exemplu erau intrebari de matematica pura (de calcul, insa presupuneau si logica in efectuarea calculelor) sau intrebari in care ti se emunerau 4 sau 6 calitati iar tu trebuia sa le ordonezi in functie de cat de mult se regaseau in personalitatea ta...
cu regret, nu mai imi amintesc mai multe despre testul psihologic, insa nu este insurmontabil si mai ai si posibilitatea de a-l relua.
de exemplu in anul meu s-a spus ca au cazut 2 persoane la acest test, insa l-au reluat si totul a fost ok. la fel si in anul 2007, au fost cativa care au picat testul sau care au primit raspuns (pt ca raspusul se comunica la domiciliu, e confidential, nu se afiseaza) ca l-au trecut, insa vor fi o perioada sub observatie (cunosc pe cineva care a primit un astfel de raspuns).