avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere auto retroactiv doar cu factura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere auto retroactiv doar cu factura

buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine cu o mare problema.in 2003 am vandut o masina la care am taiat factura fiind persoana juridica.cand am ajuns la administratia financiara sa o radiez nu au vrut sa-mi primeasca doar factura.proprietarul nu a mai vrut sa faca alte acte intre timp a dus masina la fier vechi fara sa fie inscrisa pe numele lui iar eu platesc in continuare impozit pe ea.acum in 2010 vine si imi spune`ca vrea sa faca contractul de vanzare cumparare cu data de atunci fiindu-i frica ca il dau in judecata numai ca ar trebui ca administratia financiara sa radieze masina retroactiv de pe numele meu.unii zic ca nu se poate altii ca trebuia sa se ia in calcul factura .lamuriti-ma va rog
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:36, 25 Noiembrie 2010
Legal,nu puteti incheia contract de vanzare cumparare auto in anul 2010 ,in care sa se mentioneze vanzarea din anul 2003
Dvs pentru a radia auto,contactati personal SPR local,explicati si dovediti cu facura tranzactia,dovediti predarea auto la REMAT
SPR dupa verificari va elibera dovada ,in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea
multumesc ar fi simplu dar imi cer mii de scuze ce inseamna SPR?
Serviciul Politie Rutiera
In situatia dvs,verificarea si eliberarea dovezii ,se realizeaza de catre SPR- departamentul furturi auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea masinii Abandonation Abandonation Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism ionutz.ro ionutz.ro sal tuturor .sunt nou pe aici si vreau sa aflu cum radiez un autoturism vandut acum 3 anii.am dat toate actele la tipul la care am vandut masina si eu am ... (vezi toată discuția)