avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

sal tuturor .sunt nou pe aici si vreau sa aflu cum radiez un autoturism vandut acum 3 anii.am dat toate actele la tipul la care am vandut masina si eu am ramas doar cu contract de vanzare cumparare .tipul nu a anmatriculat auto si eu platesc impozit ca prostul.exista vreo lege prin care eu pot sa al oblig sa anmatriculeze masina?l-am gasit pe tip dar a spus ca un are bani sa o anmatriculeze sa al mai astept dar tot astept.
:(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:35, 29 Noiembrie 2010
Pentru a radia auto din evidenta dvs,in baza contractului de vanzare cumparare ,
contactati personal SPR
Dupa verificare ,autoritatea va elibera dovada ,in baza carei administratia fiscala va dispune radierea auto de pe rolul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto retroactiv doar cu factura florynita florynita buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine cu o mare problema.in 2003 am vandut o masina la care am taiat factura fiind persoana juridica.cand am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la financiar ozopher ozopher Buna ziua. Am 3 masini inmatriculate pe numele meu si sunt deja vandute de cativa ani fara a face actele de vanzare si nici nu ii mai gasesc pe cumparatori, sa ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autovehicul! katap katap Salutare! Anul trecut pe 06.09.2012,am vandut o masina si am mers la primarie cu contractul de vanzare cumparare , mi au pus viza pe fisa de ... (vezi toată discuția)