avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto de la financiar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto de la financiar

Buna ziua. Am 3 masini inmatriculate pe numele meu si sunt deja vandute de cativa ani fara a face actele de vanzare si nici nu ii mai gasesc pe cumparatori, sa pot face actele de radiere. La financiar ma taxeaza cu tot cu penalitati. Intrebarea este; cum pot radia aceste auto si daca pot evita plata impozitului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:21, 4 Martie 2012
platiti impozitul, pentru ca nu faceti dovada vanzarii
in ceea ce priveste radierea,trebuie sa faceti plangere la politie,pentru ca nu ati vandut legal masinile
Mai ai cartea de identitate a masinii ? Sau le-ai dat cumparatorilor si cartea? Masinile erau vechi, crezi ca mai umbla cineva cu ele sau sunt la fier vechi?Depinde de asta daca le poti radia.De fapt sunt doua moduri: 1. daca mai ai cartea de identitate faci un contract de vanzare cumparare cu cineva si mergi la financiar, in baza acelui contract o radiezi de la financiar 2. declaratie pe proprie raspundere ca masina este defecta si este depozitata intr-un garaj sau undeva la curte.
Altfel o sa platesti impozit inca 100 de ani ).
Contactati personal SPR evidenta autoturisme
Detaliati succesiunea de evenmimente-distinct pentru fiecare autoturism
In baza relatiilor oferite de dvs privitor la fiecare autoturism,autoritatea va verifica baza proprie de date si poate emite dovada in baza careia autoritatea fiscala va dispune radierea autovehiculelelor-conditionat de plata debitelor in urmarire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto retroactiv doar cu factura florynita florynita buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine cu o mare problema.in 2003 am vandut o masina la care am taiat factura fiind persoana juridica.cand am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara acte elieliza elieliza Sotul meu a vandut masina acu vreo 5 ani fara sa faca macar un contract de mana cu sau fara martori.A fost vanduta de vreo doua ori din cate am inteles de pe ... (vezi toată discuția)