avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Greseli in acte oficiale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Greseli in acte oficiale

Unde ma pot adresa, oficial, pentru a semnala o greseala aparuta in Ordonanta 10/2008?
Va rog sa-mi dati un sfat, cum pot obtine un raspuns oficial!!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 2 Martie 2008
nu stiu sigur dar presupun ca trebuie anuntata oficialitatea care a emis un astfel de act,,,,pentru a face rectificarea
dar care e greaseala sesizata de tine????:-/
Ultima modificare: Vineri, 29 Februarie 2008
Monica H., Consilier juridic
incearca sa depui o sesizare la Avocatul poporului sau la Guvern.
Ultima modificare: Vineri, 29 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca este greseala de redactare, te adresezi Monitorului Oficial care a publicat ordonanta.
Greseala nu e de redactare, desi ar fi ideal sa fie asa.Ar fi mult mai usor de remediat!Dar de fapt, cred ca ar fi mult mai corect sa exemplific despre ce anume e vorba. Eu sunt angajata ca inspector resurse umane-debutant, la un Serviciu Public arondat unei primarii.In toata grila de salarizare, la toti debutantii,indiferent ca au studii medii sau generale, exista un salariu de 510 lei.Singurul loc unde s-a omis sa se faca aceasta modificare, este la inspector-debutant, in domeniul administrativ, unde salariul de incadrare este trecut:493 lei, deci nici macar minimul pe economie.De aici si intrebarea mea:cum pot semnala oficial aceasta greseala, pentru ca ea se perpetueaza si toate indexarile care urmeaza(din aprilie si octombrie)se aplica la aceasta baza si nu la cea corecta.
Te poti adresa Guvernului in acest sens.

Alte discuții în legătură

Dam si noi guvernul in judecata? pentru impozit minim "forfetar" Olivia Nedelcea Olivia Nedelcea Este un avocat interesat sa dea in judecata statul pentru impozitul minim, ca urmare a impunerii duble? In 2008 fac venituri si platesc impozit pe profit. In ... (vezi toată discuția)
Încheiere greșită emisă de oficiul de cadastru și publicitate II_Maria II_Maria Ref. Încheiere emisă de Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară zonal, cu ocazia intabulării unui imobil. A fost emisă și transmisă prin firma ... (vezi toată discuția)
Verificare 394 la rambursare tva office.carmen office.carmen O societate comerciala emite o factura unei alte societati,o inregistreaza in contabilitate dar in urma unei erori nu o cuprinde in declaratia 394 (aferenta ... (vezi toată discuția)