avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare pt a schimba buletinul si executare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare pt a schimba buletinul si executare silita

as avea si eu o intrebare...ce acte am nevoie pt ca mi-a expirat buletinul si am si ceva amenda de plata la politie cu executare silita...110 ron.... mai rau e ca nu am adresa si nu stiu pe ce locatie pot sa il fac....daca se poate un pic mai detaliat....:):):):):):D:D:D mai e ceva de spus eu am vechiul contract de apartament pt ca cineva mi la luat ilegal...ei dar acum sta altcineva acolo cu alt nume....nu stiu daca pot sa il folosesc la alt buletin...astept raspuns..
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
word12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 10:33, 27 Noiembrie 2010
Aveti nevoie de o ruda, un prieten, ceva care sa aiba in proprietate un imobil, cu contractul de vanzare-cumparare sau ce o avea el acolo si cu actele dvs. ( certificat de nastere, buletinul expirat) mergeti la politie, completati un formular, platiti o taxa ( la fisc/trezorerie), va fac poza si gata buletinul:)

Succes!
Pentru schimbarea CI,aveti nevoie
-cerere tip
-CI vechi
-certificat nastere,casatorie original+copie
-act doveditor spatiu locuit original+copie
-chitanta 7 lei c/v CI
-timbru fiscal 1 leu
am inteles ideea dar e ceva tare ...nu cred ca pot sa il fac daca am executare pe o amenda la politie..zic eu...pina nu platesc nu il face....2 cred ca se poate si provizoriu dar nu stiu daca imi face si pasaport cu cel provizoriu...zic eu..
Ce legatura are amenda/executarea cu buletinul?
eu zic ca are pt ca sint in evidentele lor ca neachitata...pe numele meu...iar cind fac acte sau altceva trebuie sa imi ia banii si dupa face actele...dar provizoriu zic eu...

Alte discuții în legătură

Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)
Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)
De ce acte am nevoie pentru eliberarea buletinului definitiv daca inainte am avut carte de indetitate provizorie cetateaneuropean cetateaneuropean Buna, imi poate spune va rog cineva cum se procedeza in cazul in care nu am avut niciodata bulletin definitiv ci numai provizoriu iar abea acum ,dupa ce deja a ... (vezi toată discuția)