avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecin neintelegator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecin neintelegator

De ceva timp pe tavanul de la baie e umezeala ,acum s-a fisurat, pata umeda este aproape si de instalatia electrica.Vecinul de deasupra spune ca la el este uscat , dar mie mi-au spus instalatorii pe care i-am chemat ca probabil are sifonul de pardoseala spart. Cum trebuie sa procedez pentru ca totusi sa-l determin sa-si repare instalatia ,deoarece mi-e frica sa nu-mi cada o bucata din placa de beton in cap.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:30, 26 Noiembrie 2010
In situatia in care amiabil nu se poate solutiona,apelati la presedintele de asociatie care detine competenta sa desfasoare demersuri astfel incat sa asigure buna functionare a instalatiei imobilului
Art 15 din L nr 230/2007 Cu un preaviz de 5 zile ,proprietarul este obligat sa accepte accesul in apartamentul sau spatiul sau a unui delegat al asociatiei,atunci cand este necesar sa se inspecteze,sa se repare ori sa se inlocuiasca elemente din proprietatea comuna ,la care se poate avea acces numai din respectivul aparatamnet sau spatiu
Fac exceptie cazurile de urgenta ,cand accesul se poate face fara preaviz
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie baie apartament LARRY32 LARRY32 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat urgent!!! Anul trecut prin noiembrie-decembrie vecina de la apartamentul de sub mine a venit spunandu-mi ca am ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)