avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie locuinta

Am o asigurare facultativa la apartament care expira in decembrie 2010.Care este termenul limita pana la care pot face asigurarea obligatorie?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:25, 26 Noiembrie 2010
31 decembrie 2010.
Cand va expira aceasta asigurare facultativa sunteti obligat prin legea 260/2008 sa continuati cu o asigurare obligatorie....si daca mai doriti, va refaceti si asigurarea facultativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie case leos leos In conditiile in care am un imprumut ipotecar si am o asigurare a apartamentului, este necesara(legala) si asigurarea obligatorie conform noii legi - cea de ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie de locuinta ika ika Buna ziua, O firma de asigurari, agreiata pentru incheierea de asigurare PAD, recomanda un produs C................, care pe linga cele 3 riscuri, cuprinde o ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei Artigas Artigas Va salut. As vrea sa cunosc mai precis prevederile legale cu privire la asigurarea obligatorie a locuintei. De cand intra efectiv in vigoare reglementarea ... (vezi toată discuția)