avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bancile

buna ziua ,

am si eu o intrebare si sper ca o sa ma puteti ajuta . Mama lucreaza in sistemul bugetar ( la spital ) si i-au scazut acei 25% din salariu . Inainte de asta mama a facut cu niste credite si acum nu a mai putut sa plateasca o banca 2 luni ( in valoare de 280,00) . Cica aceea banca ( raiffasen ) au dat contractul la o firma de recuperatori ( melon ) si acestia o ameninta pe mana ca i opreste cardul de salariu ( este la o alta banca ) daca nu plateste restantele pana la 30 noiembrie . Intrebarea mea e : " poate sa faca asa ceva ? SI pentru 2 luni de intarziere se da la recuperatori deja ? . Ii sa explicat si tipei de la banca si celei de la recuperatori ca momentan nu avem de unde sa facem rost de bani ...cel putin nu pana la 30 noiembrie si pur si simplu nu i-a interesat .Li sa spus ca i-au fost scazuti cei 25% din salariu si ca ar fi vrut sa mareasca perioadade creditare cu o rata mai mica dar acele tipe i-au zis ca nu este adevarat si ca nu se poate asa. Va rog ma puteti ajuta sa stiu si eu ce putem sa facem :( .

Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 23:01, 28 Noiembrie 2010
Verificati in contractul de credit, data/conditiile in care creditorul poate declara creditul scadent.

Probleme similare, care au primit raspuns, au fost discutate pe forum, de exemplu:
www.avocatnet.ro/content/for...

:offtopic:
Va rog sa stergeti denumirea/identitatea societatilor implicate in discutie deoarece in acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.Multumesc frumos.
am urmatoare situatie: in nov.2007 s-a refinantat un credit de 35000 ron de la raiffaisen la brd . acum am descoperit ca apar la biroul de credite cu suma de 35000 ron. la brd platile se fac lunar nu sunt probleme cu restante. cand am mers la raiffaisen au spus ca nu este treaba lor, ca sa fim scosi din evidenta. cum trebuie sa procedez,unde trebuie sa reclam acest abuz al bancii de a nu rezolva problema.se vede clar ca nu le vine bine ca le pleaca clientii si apoi le creeaza clientilor necazuri. rog un sfat.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu am platit un abonament de telefonie de 3 ani apar ca restantier la biroul de credite? helen_criss helen_criss Am incheiat un abonament cu Cosmote in urma cu 3 ani. Dupa cateva luni am primit o factura care depasea cu mult realitatea. In luna aceea nu am avut acces nici ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare birjovanumarian birjovanumarian Buna ziua.As dori sa aflu daca pot da in judecata banca de unde am credit deoarece mi-au facut o oprire pe salariu timp de trei luni.Si nu 30%...integral (tot ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent Marius_a Marius_a Am o datorie la BRD de 5000 ron si nu am mai platit de 2 ani,creditul e de nevoi personale,nu am nici o garantie in schimb am pe numele meu o masina.Cei de la ... (vezi toată discuția)