avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PUNEREA SUB INTERDICTIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PUNEREA SUB INTERDICTIE

ce trebuie facut in cazul in care un vecin, care are grave probleme de sanatate mintala, diagnosticul fiind episod maniacal, creaza probleme tuturor vecinilor, scandaluri, amenintari, batai si familia lui nu vrea sa se intereseze de problema? ce putem face noi, locatarii, pentru a evita sa sarim in aer din cauza gazelor uitate deschise de individ, sa ne dea foc asa cum a amenintat in nenumarate randuri?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:00, 26 Noiembrie 2010
buna ziua.
puteti sesiza autoritatea tutelara, solicitand punerea sub interdictie a persoanei in cauza.
trebuie sa dovediti lipsa discernamantului pers. respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre punerea sub interdictie psihiatrica Dana30036 Dana30036 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Tatal meu este alcoolic de peste 20 de ani. In ultimult timp totul a devenit foarte grav deoarece a condus sub influenta ... (vezi toată discuția)
Curator bolnav psihic pompiliairina pompiliairina As dori sa aflu cine poate deveni curator pentru bolnavii cu afectiuni psihice care sunt internati intr-un spital de boli psihice,cine numeste acest curator si ... (vezi toată discuția)
Bunuri bolnav psihic internat pompiliairina pompiliairina Cine administreaza bunurile unei persoane internata intr-un spital de psihiatrie si masuri de siguranta printr-o hotarare judecatoreasca? Cine este curator ... (vezi toată discuția)