avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinii

Buna ziua. De curand m-am mutat cu chirie intru-n apartament si nu a durat mult ca vecinii de sub mine m-au si acostat pe scara pe motiv ca fac galagie,ii deranjez si nu ii las sa doarma. Problema e ca eu nu sunt vinovat si consider ca ma acuza pe nedrept. Singura galagie pe care o fac e probabil mersul prin casa, muzica nu o dau tare pt. ca ascult la casti iar chefuri nu fac pentru ca nu am timp de asa ceva. Am discutat cu ei aceasta problema si din cate am inteles inaintea mea au stat in apartament tot in chirie niste tineri foarte galagiosi. Dupa parerea mea ei considera ca si eu sunt la fel. Problema e ca de fiecare data cand ma intalnesc pe scara cu ei, ceea ce se intampla cam des, se iau de mine acuzandu-ma pe nedrept si instigand si alti vecini asupra mea. Intrebarea mea este:Ce masuri legale pot sa iau impotriva acestui lucru.
In speranta ca i-mi veti raspunde, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:24, 26 Noiembrie 2010
Avand in vedere statutul dvs de chirias ,nu prea aveti ce masuri legale sa dispuneti impotriva proprietarilor care solicita,in mod legitim ,respectarea drepturilor lor
Prin comportament decent ,probati interes,bun simt si respect si veti constatata ca vecinii isi vor imbunatatii impresia fata de dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii cornelradurazvan cornelradurazvan Buna ziua. De curand m-am mutat cu chirie intru-n apartament si nu a durat mult ca vecinii de sub mine m-au si acostat pe scara pe motiv ca fac galagie,ii ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii strunfulet strunfulet Locuiesc in chirie si de cand m-am mutat in locatie am probleme cu o vecina ce locuieste sub mine. La inceput spunea ca facem chefuri si petreceri , dar eu am ... (vezi toată discuția)