Buna ziua. De curand m-am mutat cu chirie intru-n apartament si nu a durat mult ca vecinii de sub mine m-au si acostat pe scara pe motiv ca fac galagie,ii deranjez si nu ii las sa doarma. Problema e ca eu nu sunt vinovat si consider ca ma acuza pe nedrept. Singura galagie pe care o fac e probabil mersul prin casa, muzica nu o dau tare pt. ca ascult la casti iar chefuri nu fac pentru ca nu am timp de asa ceva. Am discutat cu ei aceasta problema si din cate am inteles inaintea mea au stat in apartament tot in chirie niste tineri foarte galagiosi. Dupa parerea mea ei considera ca si eu sunt la fel. Problema e ca de fiecare data cand ma intalnesc pe scara cu ei, ceea ce se intampla cam des, se iau de mine acuzandu-ma pe nedrept si instigand si alti vecini asupra mea. Intrebarea mea este:Ce masuri legale pot sa iau impotriva acestui lucru.
In speranta ca i-mi veti raspunde, va multumesc.
Daca nu faceti nicio isprava din cele de care va acuza vecinii, ignorati sau raspundeti scurt si politicos ca nu dv. sunteti in situatia de a fi acuzat. Si gata!
Timpul ii va face sa renunte!
Probleme cu vecinii
Abm22
Buna seara, as avea o problema cu vecinii din bloc si poate m ati putea ajuta cu niste sfaturi. Sunt studenta si stau in chirie cu inca o colega, suntem niste ... (vezi toată discuția)