avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata reesalonare datorii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata reesalonare datorii

stau intr-un apartament cu chirie,si nu am contract de inchiriere.incepanad cu luna octombrie, s-a adaugat la intretinere suma de 40 ron,reprezentand plata reesalonare datorii,datorii pe care le-au facut ceilalti locatari,plata pentru apartamentul in care stau fiind la zi.in aceste conditii,sunt obligata sa platesc acea reesalonare?tinand cont si de faptul ca voi sta doar 4-5 luni in acest apartament.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:28, 26 Noiembrie 2010
obligatia achitarii sumei de 40 RON apartine propietarului.
Avand in vedere statutul dvs de chirias,de faptul ca suma in cauza reprezinta obligatia locatarilor anteriori,obligatia de plata revine exclusiv proprietarului de drept al spatiului cu destinatia de locuit
Vorbiti cu presedintele asociatiei de locatari sa notifice proprietarul de drept al apartamentului, sa platesca datoria dvs. nu aveti nicio obligatie sa-i platiti lui datoriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea si plata penalizarilor in cazul unui chirias rau platnic ddaannyy00 ddaannyy00 Buna ziua, Deoarece am tot avut probleme cu chiriasi rau platinici care amana plata chiriei de la o luna la alta si in final ajung sa plece si sa ma lase cu ... (vezi toată discuția)
Lucrari modernizare (usi intrare + geamuri), interfon Nochyan Nochyan Locuiesc cu chirie de 3 luni intr\'un imobil, in urma cu aproximativ 10 zile am primit instiintare de la asociatia de proprietari cu privire la obligativitatea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)