avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... muncitor in belgia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

muncitor in belgia

Buna ziua
Sotul meu a lucrat in belgia cu contract de munca la un patron belgian si acesta nu mai doreste sai plateasca salariul,cui i se poate adresa?
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
puianca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 26 Noiembrie 2010
autoritatilor belgiene.
da,dar unde?
In functie de locul in care si-a desfasurat activitatea acesta se poate adresa la unul din cele doua centre de mai jos (daca vorbeste franceza sau flamanda) :
•Sur l'autorisation d'occupation et les permis de travail A, B et C:
•Ministère de la Région wallonne
Division de l'emploi et de la formation
Place de Wallonie 1
5100 Namur
Tél.: 081/33 31 11 - fax : 081/33 43 22
Site Internet : [ link extern ]
•Ministère de la Région de Bruxelles-capitale
Direction de la Politique de l'Emploi et de l'Economie plurielle
Rue du Progrès 80
1035 Bruxelles
Tél.: 02/204 13 99 - fax : 02/204 15 28
Site Internet : [ link extern ]
multumim
Pentru probleme cu salariul este bine sa va adresaţi imediat Inspecţiei sociale a muncii, fara a fi nevoie de un avocat - pentru a şti unde trebuie sa depuneţi plângerea, consultaţi www.meta.fgov.be.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca belgia soldat cu deces! Andreea MM Andreea MM Tatal meu a murit anul trecut intru-un accident de munca in Belgia ,iar spitalizarea vine de plata acasa ,iar noi nu avem nici-un act prin care sa aratam ca a ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in belgia andy84960 andy84960 Buna ziua, imi puteti spune daca se scoate certificat medico- legal la accident de munca in Belgia, pe 22/04/2017 s,a intamplat sa ies din rând trezindu,ma ... (vezi toată discuția)
Care este adresa tribunalului international de la haga lione402 lione402 Buna seara ,va rog sa ma indrumati ce sa fac, multumesc?. Am 3 sentinte civile de reintegrare in munca , investite cu formula executorie 1998 ... (vezi toată discuția)