avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examen psihologic si interviu pentru admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examen psihologic si interviu pentru admitere INM

In ce consta interviul si testarea psihologica pentru admiterea la INM?
Stie cineva sa explice in mare la ce sa ne asteptam?
SI inca ceva,,..este adevarat faptul ca cei care nu promoveaza examenul de capacitate de la INM de doua ori pierd dreptul de a mai fi procurori sau judecatori?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:01, 26 Noiembrie 2010
testarea psihologica consta in teste de logica si perspicacitate. da, este adevarat ca daca nu magistrat nu promoveaza de doua ori examenul de capacitate pierde acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interviul pentru admitere in magistratura madalina delia madalina delia Buna ziua, Sper sa scriu unde trebuie..... Va rog, imi poate spune cineva in ce consta interviul care se sustine pentru intrare in magistratura, dupa ce ai ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Test logica anda2happy anda2happy am citit saptamana trecuta in Adevarul ca se va introduce la admiterea in magistratura un test de logica eliminator.dar nu erau mai multe detalii. cunoaste ... (vezi toată discuția)