avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar accident auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar accident auto

Daca in urma unui accident partile s-au inteles iar partea vatamata nu a depus plangere penala si nu se constituie parte civila in proces ( iar expertiza IML a iesit cu peste 60 de zile ingrijiri medicale ), vreau sa stiu daca in urma aprobarii Micii Reforme in Justitie se da NUP.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:56, 27 Noiembrie 2010
La ce data a avut loc evenimentul rutier soldat cu victima?
Care este incadrarea juridica a faptei comise de dvs. ?
Daca incadrarea juridica a faptelor dvs. se refera la disp.art.182 al 2 si 4 c.pen,prin noile modificari aduse de Legea nr.202/2010,impacarea partilor inlatura raspunderea penala
accidentul s-a produs pe 8 iunie 2008. noi am ajuns pe banda cealalta de circulatie unde a intrat in noi un taxi. taximetristul a avut nevoie de ingrijiri medicale, dar asa cum am spus am ajutat material taximetristul iar el a dat o declaratie ca nu se constituie parte civila in proces. dosarul a plecat la iml pentru o prima expertiza unde s-au dat peste 60zile de ingrijire, apoi s-a cerut o alta expertiza si de atunci ( aproximativ 2 ani ) nu mai stim nimic. practic nu am fost declarati vinovati in acest accident, dar vrem sa se termine odata iar sotul meu sa isi recupereze carnetul.
Dupa efectuarea celei de a doua expertize,care va concluziona asupra numarului de zile de ingrijiri medicale se va cunoaste incadrarea juridica a faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto lorenaandreea lorenaandreea in urma cu 2 luni sotul meu a avut un accident auto.in urma constatarilor de la fata locului , sotul meu, a iesit vinovat deoarece nu a acordat prioritate ... (vezi toată discuția)
Accident rutier savudaniel savudaniel am si eu o intrebare.....in cazul in care fac un accident cu masina personala plina de oameni pe un drum forestier pot fii acuzat penal...accidentul sa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala (motociclist) alex8810 alex8810 In urma cu 11 luni,intr-o noapte in jurul orei 1:00 am executat manevra de intoarcere pe o sosea din Bucuresti ,dupa ce m-am asigurat de pe sensul meu de ... (vezi toată discuția)