Daca in urma unui accident partile s-au inteles iar partea vatamata nu a depus plangere penala si nu se constituie parte civila in proces ( iar expertiza IML a iesit cu peste 60 de zile ingrijiri medicale ), vreau sa stiu daca in urma aprobarii Micii Reforme in Justitie se da NUP.
multumesc
Care este incadrarea juridica a faptei comise de dvs. ?
Daca incadrarea juridica a faptelor dvs. se refera la disp.art.182 al 2 si 4 c.pen,prin noile modificari aduse de Legea nr.202/2010,impacarea partilor inlatura raspunderea penala
accidentul s-a produs pe 8 iunie 2008. noi am ajuns pe banda cealalta de circulatie unde a intrat in noi un taxi. taximetristul a avut nevoie de ingrijiri medicale, dar asa cum am spus am ajutat material taximetristul iar el a dat o declaratie ca nu se constituie parte civila in proces. dosarul a plecat la iml pentru o prima expertiza unde s-au dat peste 60zile de ingrijire, apoi s-a cerut o alta expertiza si de atunci ( aproximativ 2 ani ) nu mai stim nimic. practic nu am fost declarati vinovati in acest accident, dar vrem sa se termine odata iar sotul meu sa isi recupereze carnetul.
Dupa efectuarea celei de a doua expertize,care va concluziona asupra numarului de zile de ingrijiri medicale se va cunoaste incadrarea juridica a faptei.
Accident auto
lorenaandreea
in urma cu 2 luni sotul meu a avut un accident auto.in urma constatarilor de la fata locului , sotul meu, a iesit vinovat deoarece nu a acordat prioritate ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
savudaniel
am si eu o intrebare.....in cazul in care fac un accident cu masina personala plina de oameni pe un drum forestier pot fii acuzat penal...accidentul sa ... (vezi toată discuția)