avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executare ordonanta presedintiala incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executare ordonanta presedintiala incredintare minor

unde va merge executorul judecatoresc pentru a lua copilul cu mama lui care a castigat ordonanta presedintiala incredintare minor, numai la domiciliul tatalui care a pierdut in instanta incredintarea minorului sau poate merge si la gradinita sau in orice alt loc unde se afla copilul ?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 21:08, 26 Noiembrie 2010
Mi se pare just la domiciuliul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrarea copilului meu de catre bunica paterna oana_elly18 oana_elly18 ce pot face sa o pot acuza pe bunica paterna a fiului meu minor, in varsta de 3 ani si 5 luni, de sechestrarea copilului meu, avand in vedere ca eu si tatal ... (vezi toată discuția)
Ordonanata presedintiala domiciliu copil mihaih mihaih Prin ordonanata presedintiala, domiciliul copilului s-a stabilt la mama lui. Citez din ordonanata: \" Prezenta ordonanata presedintiala este provizorie si ... (vezi toată discuția)
Divort ci minor- neintelegeri intre parinti ElianaS ElianaS Buna seara!Am un var care este in divort,au un copil impreuna,insa nu se inteleg asupra custodiei minorului,acesta avand 6 ani!Fosta sotie nu il lasa pe varul ... (vezi toată discuția)