avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am vechime? Ce pot face cu ea?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am vechime? Ce pot face cu ea?

Abordez acest subiect din alt punct de vedere. In 4 ani consecutivi incepand cu anul 1984, numai in semestrul 2, in 2 ani cu norma intreaga (2 serii de studenti) si alti doi doar cu o serie de studenti, la seral, am desfasurat activitate didactica in regim de plata cu ora la o universitate. In acelasi timp eram angajat la o intreprindere mecanica incadrat cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Am adeverinta de atestare a activitatii didactice mentionata mai sus. Ce vechime rezulta si de ce este ea purtatoare? Este vechime pentru a ocupa o functie de cadru didactic preuniversitar sau universitar?. Va multumesc daca veti dialoga.

Alte discuții în legătură

Se cumpara vechime in munca. se poate cumpara vechime in specialitate? ... ion + ion + Se cumpara vechime in munca. Se poate cumpara vechime in specialitate? Legea noua a pensiilor va permite recalcularea pensiilor si cu sumele incasate de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate ion + ion + Am nevoie de o lamurire. Timp de 4 ani am fost asistent universitar la UPG Ploiesti, sectia serala, contract plata cu ora, cu norma intreaga doi ani si ... (vezi toată discuția)
Vechime recunoscuta in invatamant lowpy lowpy Buna ziua, Urmeaza sa ocup un post didactic universitar si am cerut recunoasterea vechimii acumulate in domeniu ca angajat in alte companii in vederea ... (vezi toată discuția)