avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma de publicitate - infiintare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma de publicitate - infiintare

as dori sa stiu mai multe despre infiintarea unei firme de publicitate:D
Cel mai recent răspuns: egv , utilizator 11:11, 27 Noiembrie 2010
voi incerca sa-ti spun eu atat cat stiu, intreaba-ma.
Obiectul principal de activitate: Cod CAEN: 7440 Publicitate
experienta am ceva ani buni destul de multi in domeniu stiu cu ce se mananca si ce-ti trebuie daca vei ajuge sa-ti deschizi eu iti dorec mult noroc nu ezita sa-mi scrii te voi informa. Sa ai bafta.!
sa stii ca nu este usor desi nimic in viata nu este usor.
pai...as vrea sa stiu cat ai investit in aceasta afacere in ce ai investit si ce profit are afacerea in acest moment dupa cati ani de activitate...si alte date

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student anul i smart_demon smart_demon sunt si eu un student la drept la cantemir(Universitatea Crestina \"Dimitrie Cantemir\")... si nu m-am decis in privinta viitorului meu ....... in care parte ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ContSters304123 ContSters304123 Buna ziua, As dori sa deschid o firma ( curatatorie tapiterie auto , polish auto), insa as vrea sa stiu sa o inregistrez ca P.F.A sau S.R.L. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O sa colaborez cu o clinica medicala, si am nevoie de o firma, cum pot face firma? PFA este mai avantajos? Despre impozitul de 3 % ce imi puteti ... (vezi toată discuția)