avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Proces-verbal->model
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Proces-verbal->model

As avea nevoie de un model de proces-verbal intre doua societati comerciale participante la o licitatie, una dintre societati isi vinde toate bunurile iar cealalta societate participanta la licitatie, cumpara.
Sper ca ma puteti ajuta cu un astfel de model orientativ. Multumesc. :)
Sper ca am ales topicul potrivit din forumul juridic, nu ma puteam hotari intre acesta si cele legate de "societati" si "drept comercial" ... :stunned:
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
ContSters154162, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters154162 , utilizator 19:16, 30 Noiembrie 2010
Buna seara .
Este vorba de procesul verbal de adjudecare cumva ?Gasiti elementele acestuia in Codul de procedura civila referitor la licitatiile publice de vanzare a bunurilor .
Marius Bote.
Puteti posta un model orientativ va rog? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare titlu de proprietate stefan1903 stefan1903 tocmai am aflat ca parintii mei care au un spatiu comercial cumparat prin licitatie in anul 2000, actele care le au primit atunci sunt proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Inselat la licitatie stefancos stefancos Am fost inselat la o licitatie cu strigare de dl. Bustea Marius. Am participat la o licitatie unde am castigat 3 masini. Am convenit cu dl. Bustea Marius sa ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare intocmit de judecator karmelika karmelika Buna seara! Am vazut astazi un titlu de proprietate constand intr-un act de adjudecare intocmit in baza unui proces-verbal de licitatie de catre un judecator ... (vezi toată discuția)