avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ATESTAT ITM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ATESTAT ITM

Buna ziua,

As dori sa va consult intr-o problema, deoarece as dori sa obtin un atesta de completare a carnetelor de munca de la ITM dar nu stiu in ce masura ma mai ajuta in cazul in care ITM ramane doar cu corpul de control.
Va rog ajutati-ma mai are rost sa obtin cest atestat??????????
Cum se va proceda de acum inainte cu statele,actele de modificare a personalului,state etc????????
Cel mai recent răspuns: TUDOR ADRIANA , utilizator 12:22, 27 Noiembrie 2010
Nu mai are niciun rost sa mai obtineti acel atestat ... dupa 31.12.2010 Decretul nr.92/1976 va fi abrogat si , prin urmare, carnetele de munca vor dispare.

Se preconizeaza ca toate datele sa se transmita electronic prin Revisal ...
Multumesc foarte mult pentru raspuns!
Totusi cred ca o sa fac doar un curs Inspector resurse umane pentru a-mi perfectiona cunostintele!
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnete de munca si posturi AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru am doua intrebari 1) Carnetele de munca vor mai trebui completate pe hartie sau vor fi in format electronic din 2011? Si trebuie urmat inca vreun curs la ... (vezi toată discuția)
Se desfiinteaza itm-ul ? me.elena me.elena Buna seara Se pare... , asa cum am aflat din unele surse ca incepand cu 01.01.2011 nu se mai duc statele, declaratiile si contr de munca (precum si incetari ... (vezi toată discuția)
Carti de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si as dori, daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ca institutie publica, am avut obligatia ca pana la 30.11.2010 ... (vezi toată discuția)