avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... beneficii angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

beneficii angajator

Daca un angajator din 8 persoane angajate 1 este persoana cu handicap, care sunt beneficiile acestuia si conform carei legi? Cunosc pe cineva care este angajat la o firma de curatenie si seful acestuia a zis ca nu are nici un beneficiu de pe urma angajarii lui, dar la angajare ca si la reviziurea ca persoana cu handicap seful i-a cerut certificatul de persoana cu handicap, intrebarea e de ce daca tot nu are nici o scutire?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
genoh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Denean , utilizator 16:28, 27 Noiembrie 2010
conform legii 448/2003 si legii 53 CM
Denean a scris:

conform legii 448/2003 si legii 53 CM

Legea nr.448/2003 se refera la modificarea şi completarea Legii nr. 56/1997 pentru aplicarea prevederilor Convenţiei privind interzicerea dezvoltării, producerii, stocării şi folosirii armelor chimice şi distrugerea acestora ... :hm:

Este vorba despre Legea nr. 448 din 18 decembrie 2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap .... :)
Scuze am gresit eu ca in loc de 2006 am scris 2003 incodata scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind regimul vamal ovy ovy imi poate spune si mie cineva daca legea 141 din 1997 privind regimul vamal mai este in vigoare sau s-a modificat ? infractiunile privind regimul vamal de ce ... (vezi toată discuția)
Referitor contract munca RAMONA SMERIA RAMONA SMERIA Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma ajutati cu raspunsuri in urmatoarea problema. Lucrez program redus, deoarece am un copil cu grad I handicap. La servici ... (vezi toată discuția)
Decizia nr. 681/2014 referitoare la admiterea excepţiei de neconstituţionalitate a prevederilor art. 55 alin. (4) lit. k1) din legea nr. 571/2003 privind codul fiscal Ioan Petru Butariu Ioan Petru Butariu Decizia CC nr. 681/2014 referitoare la admiterea excepţiei de neconstituţionalitate a prevederilor art. 55 alin. (4) lit. k1) din Legea nr. 571/2003 privind ... (vezi toată discuția)