avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă protectia copiilor in scoala
Discuție deschisă în Discuţia la modă

protectia copiilor in scoala

Buna ziua!
Este normal ca intr'un liceu,pe motivul ca pestii stau la porta liceului pentru a racola adolescentele, sa fie platiti cei de la paza din banii parintilor?
Ni s'au cerut bani pentru lucrul asta , in timp ce cu banii contribuabililor se fac alte chestii mult mai ,,importante''?
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 01:37, 29 Noiembrie 2010
ar fi frumos sa vedem ca o parte din banii nostri ce se duc spre bugetul local, sa se intoarca spre beneficiul nostru, mai ales ca impozitele si taxele sufera majorari de la an la an.
la noi la scoala, am platit o perioada. de ceva vreme plateste primaria.
ar trebui sa vb cu directorul liceului, e in masura sa va lamureasca
Problema e ca traim intr'o Romanie murdara si bolnava.
Nimic nu e sanatos in tara asta si nici la locul sau.
Am spus odata ca mi'e rusine ca m'am nascut si traiesc in tara asta, ca nu te poti mandri cu nimic de faptul ca esti roman: nici in privinta invatamantului, nici a sanatatii, in nicio ramura. Totul e la pamant.
Si un domn(doamna) avocat m'a contrazis aproape spunandu'mi ca ar trebui sa'mi fie rusine ca gandesc asa. OARE?
Noua trebuie sa ne fie rusine pentru prostia altora, pentru ca altii fura din bugetul local, pentru ca suntem bataia de joc a celor care ne conduc, a celor pe care i'am ales si in care am avut incredere?
Intr'un mare final, voi da bani , ca n'am incotro,daca asta va insemna ca fiica mea va fi in siguranta la scoala.
Poate fi luata de golani si in drum spre casa.
Masuri trebuie luate in cu totul alta parte,nu credeti?
insa cu o floare nu se face primavara
Buna seara.

Dna.aceasta metoda " parintii trebuie sa dea bani pentru....etc." se foloseste de foarte multi ani.Amintiti-va de anii comunismului ,cind la scoala se cereau bani pentru:-fondul clasei, sticle si borcane, perdele ,....etc.
Importanta acum este siguranta copiilor. Deci_ parintii platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligati sa donam la scoala paralela2015 paralela2015 Buna ziua, Fiica mea este eleva intr-o scoala unde, in fiecare an scolar, suntem obligati sa donam 400 lei, daca avem un singur copil inscris in acea scoala ... (vezi toată discuția)
Transfer interjudetean persoana minora 333 333 Am scris acest subiect si pe \"Dreptul familiei sau probleme juridice de familie\" dar din data ce intrebarile mele necesita cunoasterea anumitor drepturi am ... (vezi toată discuția)
Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)