as dori sa stiu daca copilul meu are drept ,dupa divortul meu si poarta numele celuilalt ,la a locui intr-un apartament trecut pe numele identic cu al copilului,de la celalalt parinte (conf hotaririi definitive de divort de a purta numele celuilalt dar de a ramine in grija mea.)copilul nu doreste sa stea in chirie ca sa isi continue studiile,inca este minor, ci considera ca are drept la acel apartament si daca celalalt parinte nu e de acord.
Drept aveti doar d-voastra si fostul sot.Copilul are un drept suprem de a beneficia de locuinta si de a fi ingrijit cel putin pana la varsta majoratului.Nimeni nu cred ca ii va spune sa plece.
numele n-are nici o legatura, iar copilul nu poate fi dat afara decat cu ordin de evacuare, ceea ce tatal nu ar obtine, mai ales ca e vb de un minor
nu inteleg de ce nu ati cerut ca minorul sa-i fie incredintat tatalui, daca tot vroia sa stea cu el? e cam aiurea ca minorul sa stea la tata si tatal sa va plateasca pensie
Legea 248/2005
podragu
As dori sa stiu daca in cazul in care nu as trece numele tatalui pe certificatul de nastere al viitorului meu copil, mai am nevoie de declaratie din partea ... (vezi toată discuția)