avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inregistrare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inregistrare auto

Este normal ca pentru o remorca cumparata de la o firma din Romania, care la randul ei a importat-o dintr-o tara membra Ue, sa mi se ceara la politia comunitara, la inregistrare, ca pe factura de vanzare, firma importatoare trebuia sa treaca marca si numarul de inregistrare din cartea de identitate(care nu exista atunci)?Repet ca remorca provine din import, si nu era inmatriculata atunci cand firma respectiva ne-a vandut-o, noi am inmatriculat-o dupa ce am cumparat-o, iar cei de la politie au refuzat sa ne-o inmatriculeze fara datele respective care spuneau ei, trebuiau sa fie trecute pe factura de catre firma importatoare.
As aprecia foarte mult cateva raspunsuri sau pareri. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 21:44, 24 Martie 2008
Remorca trebuia sa fie insotita de identitate, indiferent daca e noua s-au nu, asa ca nu vad unde e problema?
mi se pare normal ...ce e asa ciudat??
In cazurile unei constructii artizanale se poate inmatricula aceasta remorca dupa o omologare individuala a acesteia la RAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tractoarele construite artizanal - obligativitate inmatriculare parju parju Mi-am construit in aceasta iarna un tractoras artizanal si o remorca, pe care doresc sa le folosesc la muncile campului. As dori o parere avizata - ... (vezi toată discuția)
Aviz functionare restaurant mobil alexpita1987 alexpita1987 Este vreo diferenta in vederea obtinerii avizului de functionorare intre un autovehicul tip fastfood (rulota) si o remorca special destinata/amenajata tip ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto provenienta non ue AlexGeorge2017 AlexGeorge2017 Buna ziua , va rog daca aveti timp sa ma lamuriti in urmatoarea intrebare: Am cumparat un autovehicul dintr o tara non-ue, mai exact din ... (vezi toată discuția)