avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Schimbare nume utilizator
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Schimbare nume utilizator

Din motive de intimitate,as dori sa schimb numele de utilizator. Cum sa fac acest lucru,fara a parasi forumul?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:24, 28 Noiembrie 2010
stergeti contul si apoi creati altul.

Daca nu scrieti mesaj privat catre un administrator
Buna ziua,

Din pacate, in acest moment nu este posibila schimbarea numelui de utilizator.

Numai bine.
Atunci cum procedez sa ies din avocatnet si apoi sa ma loghez din nou,cu alt nume de utilizator.Nu gasesc de unde activez "Contul meu".
Multumesc.
Contul pe care il aveti acum este unic si nu poate avea doua variante cu doua nume.

Ca sa intrati cu alt nume este necesar sa va faceti alt cont si sa intrati de-atunci in colo numai cu ID-ul acestui de-al doilea cont.
Mai aveti posibilitatea ca in paralel cu al doilea cont sa vi-l stergeti pe primul, daca vreti sa pastrati discretia asupra numelui, din datele dv. de cont cu functia "sterge cont".

Ca sa nu mai aveti probleme de confidentialitate, ID-ul cu care va inregistrati compuneti-l altcumva decat numele dv. real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de utilizator pe acest forum ContSters176166 ContSters176166 AS dori sa schimb numele meu de utilizator pe acest forum. V-as ruga sa-mi spuneti care sunt pasii ? Multumesc (vezi toată discuția)
Modificare nume utilizator talossmn talossmn Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de unde pot modifica numele meu de utilizator? Multumesc. (vezi toată discuția)
Ce alt gen de informatie / servicii credeti ca ar trebui sa mai ofere avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ce lucruri credeti ca v-ar interesa sa regasiti in paginile noastre? In perioada urmatoare pregatim: - o sectiune de job-uri / cv-uri - relansarea ... (vezi toată discuția)