avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... MODIFICARE NUME UTILIZATOR
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

MODIFICARE NUME UTILIZATOR

Buna ziua !

Va rog sa-mi spuneti de unde pot modifica numele meu de utilizator?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:03, 16 Decembrie 2011
Acest lucru nu este posibil.
Puteti sa va stergeti acest cont si va faceti altul, daca doriti neaparat sa va ''numiti'' altfel - Regulamentul nu permite sa aveti doua conturi in acelasi timp.
Dar nu vreau sa am 2 conturi, vreau sa-mi ramana acest cont ( pt. ca am raspunsuri utile pe el ) dar sa-i dau alt nume.

Ar trebui introdusa si comanda asta de redenumire a contului, ca mai toate forumurile o au.
2 conturi nu e voie, de aceea am zis ca daca tineti neaparat vi-l puteti sterge pe acesta si sa va faceti altul cu numele pe care vi-l doriti.

In privinta schimbarii numelui de utilizator ori de cate ori ne-am dori, parerea mea este ca s-ar crea confuzie intre membrii comunitatii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume utilizator ContSters173109 ContSters173109 Din motive de intimitate,as dori sa schimb numele de utilizator. Cum sa fac acest lucru,fara a parasi forumul? (vezi toată discuția)
Schimbare denumire utilizator ContSters140844 ContSters140844 Va rog, cum se poate schimba denumirea utilizatorului? am incercat din sectiunea date personale si nu se poate, deci....care sunt pasii? (vezi toată discuția)
Schimbare nume de utilizator Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua As dori sa schimb numele de utilizator si v-as ruga sa imi spuneti ce pasi sa urmez. Va multumesc (vezi toată discuția)