am un SRL in lichidare. am inchis anul trecut. mi s-a deschis dosar pt neplata CAS-urilor. am avut probleme mari, am luat tepe de la colaboratori si am ajuns in imposibilitatea de a plati contributiile. nu a fost rea credinta! din actele firmei rezulta faptul ca nu au fost bani, de aceea nu am platit, nu am retras bani din societate ca sa ma sustrag de la plata CAS-ului. Finantele mi-au sechestrat niste bunuri ale SRL-ului si mai au sa imi ramburseze niste TVA. pot sa imi sechestereze bunuri personale (casa, apartament)? au depus plangere pt evaziune fiscala impotriva mea.nu am bani sa platesc!!!!!efectiv nu am!!! doar am pierdut cu societatea asta, nu am castigat nimic! tepele care le-am luat sunt de 3 ori mai mari decat datoria pe care o am la stat! am actionat in judecata pe unul care nu m-a platit si am castigat procesul, dar avea toate bunurile sechestrate si o gramada de datorii! cu altul ma judec in afara tarii de aproape 3 ani! nu am bani! am 2 apartamente, de asta mi-e frica sa nu imi puna sechestru pe ele. repet, din actele societatii se vede clar ca nu am facut evaziune fiscala! ce se face in cazul asta?
multumesc mult pt raspunsuri! la datoriile pe care le am se adauga si penalitatile de intarzierie! din cate stiu eu, neplata penalitatilor nu reprezinta infractiune.....deci, cum as putea face sa scap macar de neplata lor??
Pentru colegii de mai sus.Rolul avocatului poate sa fie activ sau pasiv.Lamurirea data de avocat la momentul oportun poate face diferenta dintre libertate si detentie,dintre condamnare cu cazier si o condamnare fara cazier...
Apararea calificata are aspecte incredibile...cateodata...
De plata banilor datorati nu veti scapa decat daca aveti...noroc...stimata doamna...
Pana una alta nu problma banilor ar trebui sa va intereseze...
:offtopic:
Cu scuzele de rigoare fata de dnii.moderatori
Intotdeauna am crezut in rolul si in credibilitatea avocatului,dar o persoana,daca este credibila,chiar si in timpul unui proces,este credibila cu sau fara avocat.
Avocatul da plusul de profesionalism ,de rigoare, de pregatire de care o parte are intotdeauna nevoie,iar daca avocatul reprezinta ceva,prin ceea ce spune si prin ceea ce face,adauga la credibilitatea clientului,daca acesta a castigat-o prin conduita sa in timpul urmaririi penale sau prin conduita sa procesuala.
Daca avocatul,bate apa in piua,cu "performantele" sale neverificabile,ca sa isi scoata "meritele "in evidenta,nu este mai credibil a doua zi in fata instantei,nici el si nici clientul sau.
De fapt un lucru este cert,un avocat iese in evidenta ,prin devotamentul fata de valorile profesiei sale
Urgent!!!!!
monalisa1500
am un SRL in lichidare. am inchis anul trecut. mi s-a deschis dosar pt neplata CAS-urilor. am avut probleme mari, am luat tepe de la colaboratori si am ajuns ... (vezi toată discuția)