avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se gaseste o decizie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se gaseste o decizie?

Stie cineva cum pot gasi decizia penala nr. 346/1997 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 08:51, 28 Noiembrie 2010
Daca ati fost parte in dosar, mergeti la arhiva instantei care a solutionat in prima instanta dosarul, faceti o cerere, indicati numarul dosarului instantei de fond si solicitati o copie a deciziei pronuntata in apel/recurs de catre Curtea de apel in acel dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Termen peraspera peraspera Am cerut TB decizia civila si am primit prin posta Adresa TB din 27.11.2008: ...dosarul X \"s-a solutionat la 3.10.2008 si se afla in curs de redactare\". ... (vezi toată discuția)