avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1824 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Oare de ce se \"ingalbenesc\" iconitele deja citite?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Oare de ce se "ingalbenesc" iconitele deja citite?

Sub rezerva ca poate fi o problema si de la calculatorul meu, totusi de ieri pana azi am "dezgalbenit" o data topicuri deja citite sau la care am raspuns, iar acum aceste iconite sunt galbene din nou ca si cum acolo s-ar fi adaugat un nou mesaj....si nu este asa.
De unde sa fie aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:08, 13 Martie 2011
Buna ziua,

E o mica problema tehnica. Incercam sa trecem la un alt sistem de tinut minte discutiile citite, ca sa nu mai reapara problema in cauza. Sper ca undeva la finalul saptamanii viitoare sa se rezolve problema definitiv. :)

Scuze pentru inconveniente si un weekend frumos.
Pe cand sistemul de "tinere minte" a folderelor si topicurilor vizualizate?
O sa fie curand dat in folosinta? :):">
Ce se mai aude cu albirea folderelor?
Aceeasi problema este si la subiecte la care s-a postat un raspuns, se albesc numai daca mai intri o data pe ele si numai dupa cam 1 minut, altfel raman galbene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Topic necitit/citit Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ajutati-ma si pe mine, va rog! Dupa ce citeam un topic, dreptunghiul galben (topic necitit) se facea alb (topic citit). Acum nu se mai face alb. Ce si cum sa ... (vezi toată discuția)
Citesc un subiect si apare ca necitit Adriantot Adriantot Cand citesc un subiect in forum sau dau un raspuns la acel subiect , la parasirea lui trebuie sa apara ca subiect citit. De obicei asa se intampla , dar acum ... (vezi toată discuția)
Administrator de site elga50 elga50 Ajutoooor!!! Nu e niciun administrator de site care sa se priceapa la soft ca m-au innebunit patratelele galbene care nu se mai decoloreaza. (vezi toată discuția)