buna ziua,am avut un accident in care nu am fost vinovat.o alta persoana m a lovit din lateral in portiera dreapta bara spate roata etc.eu circulam pe drumul cu prioritate el avand cedeaza trecerea.am incheiat constatarea amiabila si am mers la asigurator.acum sunt in departamentul de antifrauda pentru ca ei spun ca din dinamica accidentului mai erau niste lovituri pe bara din spate.eu aveam loviturile accela dar nu le am trecut in constatare pentru ca nu stiam ca trebuie.bara din spate mi a fost afectata de accident, dar din lateral de aceea am trecut o in costatare.ei vor sa imi anuleze dosarul.pot face asta?nimeni de acolo nu iti spune cum sa completezi ,ce sa faci .a fost prima oara cand completez asa ceva.multumesc,o zi buna
Puteti da in judecata firma asiguratoare pentru tarvircesare ,tot odata faceti si o reclamatie la ANPC . Sant multe firme de asigurare care apar ca ciupercile dupa ploaie dar la capitol legislatie tufa de venetia.
Dosar dauna suspendat
ovid33
Buna ziua,
In data de 08.03.2018 am fost implicat intru-un usor accident in care am fost acrosat de un conducator auto in timp ce mergea cu spatele fara sa se ... (vezi toată discuția)
Despagubire daune
Paolo_30
Intr-o ora de varf mergand in coloana am fost tamponat din spate de un atutoturism fiat stilo.Tipul a fost de acord sa-mi dea asigurarea ,am fost la ... (vezi toată discuția)