avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize

Pentru o societate comerciala nou infiintata, avand ca obiect principal de activitate laborator foto, este necesara avizarea/autorizarea speciala la Mediu, Sanitara si Pompieri sau poate functiona pe baza avizelor obtinute de la Oficiul Registrului Comertului?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:11, 28 Noiembrie 2010
da fiinca se umbla cu substante volatile care poate dauna mediului sau sant inflamabile.
La infiintare ati dat declaratiile pe propria raspundere care tin loc de avize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - autorizatii necesare (intretinere si reparatii auto) danucoro danucoro de ce autorizati am nevoie pt infintarea si functionarea unei intreprinderi individuale pt intretinere si reparati auto? (vezi toată discuția)
Avize de functionare GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, As vrea sa stiu,daca puteti sa ma ajutati cu detalii, referitor la cum trebuie sa procedez pentru obtinerea autorizatiilor de functionare unui ... (vezi toată discuția)
Domeniul de activitate-restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Spuneti-mi va rog in afara de un inspector de personal o firma cu domeniul de activitate restaurant,de ce persoana mai are nevoie pentru a fi in ordine in ... (vezi toată discuția)