avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca dubios
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca dubios

Am observat ca in cim nu este precizat salariul, orele de lucru, concediul este normal asa ceva?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 28 Noiembrie 2010
Nu este posibil sun nici o forma. Inseamna ca acel contract nu este inregistrat la ITM. Aceste elemente sunt obligatorii in CIM.
Sunt elementele cele mai importante si obligatoriu trebuie sa se regaseasca in continutul CIM.
Puteti sa sesizati instanta de judecata in termen de 30 de zile de la data neindeplinirii obligatiei de a preciza elementele de mai sus, daca ati suferit vreun prejudiciu prin nerespectarea obligatiei de a insera in cim aceste elementele.
Gabrielllla a scris:

Am observat ca in cim nu este precizat salariul, orele de lucru, concediul este normal asa ceva?!

Sigur este un c.i.m.?
Acum sunt in preaviz pentru ca mi-am dat demisia...nu stiu cum sa procedez...firma e inregistrata pe botosani eu sunt in suceava cum as putea sa aflu daca contractul e inregistrat la itm. Precizez k am o stampila pe contract cum ca ar fi intregistrat la itm dar nu se vede numele inspectorului iar contractul nu e in original scrie ca e conform cu originalul.Mai are rost sa mai stau in preaviz?
Multumesc pt raspunsuri!
Depuneti o sesizare la ITM Botosani pe adresa itmbotosani@itmbotosani.ro si solicitati sa va comunice daca pe numele dvs a fost inregistrat un c.i.m. incheiat cu societatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediata fara motiv plauzibil si fara preaviz. ContSters207973 ContSters207973 Buna ziua. Pe data de 21 martie am semnat un contract in 2 exemplare de angajare cu un dealer Vodafone,activitatea a inceput in aceeasi zi. Pe contract nu ... (vezi toată discuția)
Salariu real in contractul de munca CrinaElena CrinaElena Buna ziua, Ce articol din Codul Muncii obliga angajatorul sa mentioneze in contractul individual de munca salariul real al angajatilor? Care sunt sanctiunile ... (vezi toată discuția)
Salariu real in contractul de munca ContSters329969 ContSters329969 Buna ziua, Ce articol din Codul Muncii obliga angajatorul sa mentioneze in contractul individual de munca salariul real al angajatilor? Care sunt sanctiunile ... (vezi toată discuția)