avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... multumesc!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

multumesc!!!

Sint si eu un "pui" de jurist in devenire,multumesc mult pt recomandari,insa as dori mortis sa-l chem in judecata pe cel ce a "monopolizat" titlul de prpprietate cu coproprietari,dar nu stiu unde sa-l incadrez:solutii?!?!?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:48, 4 Martie 2008
nu stiu despre ce speta vorbesti dar cred ca se incadreaza la obligatia de a face.
Cum adica a monpolizat titlu?
Descrie...
Banuiesc ca despre asta este vorba:

"Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a tarlalelor,etc,iar intr-un final s-a facut iesirea din indiviziune,cadastrul si intabularea fiecarui teren in parte pe mostenitori,dar,la final ,dupa legalizarea actelor la notariat pentru fiecare in parte,s-a constatat faptul ca titlul inca mai contine 1(una)greseala de tarla!!!!
Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda pentru modificarea erorii,avind in vedere ca unul dintre mostenitori detine titlul de proprietate si NU VREA SA-L MAI DEA NIMANUI?!?!?!?"

Topicul este intitulat "Eroare in titlul de proprietate dupa iesirea din indiviziune!!!!!".
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat
Nu aveti ce sa-i faceti. Trebuia sa pastreze toti cate un exemplar legalizat.
Mai ales ca puteti face rost, nu vad de ce sa-l pedepsiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in titlul de proprietate dupa iesirea din indiviziune!!!!! giani62 giani62 Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog frumos să mă ajutati cu un răspuns. mama ... Eumb Eumb Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutati cu un răspuns. Mama si fratele ei au un titlu de proprietate comun pentru teren extravilan 2 hectare 4600 ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara iesire din indiviziune iuliatazz iuliatazz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa vand un teren agricol extravilan. Pe titlul de proprietate suntem 3 persoane. Eu am discutat ... (vezi toată discuția)