Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a tarlalelor,etc,iar intr-un final s-a facut iesirea din indiviziune,cadastrul si intabularea fiecarui teren in parte pe mostenitori,dar,la final ,dupa legalizarea actelor la notariat pentru fiecare in parte,s-a constatat faptul ca titlul inca mai contine 1(una)greseala de tarla!!!!
Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda pentru modificarea erorii,avind in vedere ca unul dintre mostenitori detine titlul de proprietate si NU VREA SA-L MAI DEA NIMANUI?!?!?!?
Mergeti la notariatul unde ati facut actele, cereti o copie autentificata dupa titlu, desi fiecare mostenitor ar trebui sa aiba titlul lui, dupa care faceti o cerere, la acelasi notar si cereti indreptarea erorii materiale.
Bafta.
Cred ca rectificarea trebuie sa o faca in Titlul de proprietate si nu se face la notar. ;)
Rectificarea Titlului de proprietate o poate face doar emitentul acestuia.
Sau in instanta...
daca actul care a avut la baza titlul a preluat eroarea, trebuie si acesta rectificat... :D Asta se poate face la notar, daca vor toti mostenitorii...
este vorba ...din ce am inteles eu .... de Titlul de proprietate dupa care s-a facut iesirea din indiviziune, iar rectificarea lui o poate face Prefectura judetului care a emis titlul, iar in caz de refuz instanta.
Da, absolut de acord cu tine.
Asta spuneam si eu, o poate face emitentul sau instanta.
Si in functie de cat de mult respecta actul mde partaj titlul de proprietate eronal, e posibil eroarea sa se fi transferat si acolo.
Multumesc!!!
giani62
Sint si eu un "pui" de jurist in devenire,multumesc mult pt recomandari,insa as dori mortis sa-l chem in judecata pe cel ce a "monopolizat" titlul de ... (vezi toată discuția)