Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a tarlalelor,etc,iar intr-un final s-a facut iesirea din indiviziune,cadastrul si intabularea fiecarui teren in parte pe mostenitori,dar,la final ,dupa legalizarea actelor la notariat pentru fiecare in parte,s-a constatat faptul ca titlul inca mai contine 1(una)greseala de tarla!!!!
Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda pentru modificarea erorii,avind in vedere ca unul dintre mostenitori detine titlul de proprietate si NU VREA SA-L MAI DEA NIMANUI?!?!?!?
s-a constatat faptul ca titlul inca mai contine 1(una)greseala de tarla asa este scris in mesajul initial ..... aceasta eroare a fost preluata si in actele prin care s-a facut iesirea din indiviziune,
deci trebuie sa se rectifice mai intai Titlul si apoi actele de iesire din indiviziune.
Nu inteleg, Elis...
Asta am spus si eu, de ce reiei din mesajul initial? Pare ca nu am inteles ceva? Doar ca tu ai sustinut ca numai emitentul poate rectifica titlul, eu am completat ca si instanta poate, la nevoie.
Nu putem sti ce scrie in actul intocmit pe baza titlului, odata ce omul nu ne precizeaza.
Da, el ar trebui sa reflecte exact ceea ce scrie in titlu, inclusiv eroarea, insa in lipsa precizarii exprese a acestui lucru, nu putem sti.
Presupunerea e moartea avocatului... :P sau a juristului. :D
Intucat titlul in baza caruia doriti rectificarea nu se afla la Dvs., faceti o cerere la Oficiul de Cadastru din raza localitatii Dvs., depunand actele doveditoare necesare pentru eliberarea unei copii dupa titlu si extrasul de carte funciara. Cu aceste inscrisuri, adresati instantei o cerere de rectificare in cartea funciara a descrierii imobilului, functie de greselile continute. Oricum, detaliile prezentate de Dvs. sunt incomplete pentru un raspuns sigur.
Apoi, va puteti prezenta la notar pentru rectificari.
Multumesc!!!
giani62
Sint si eu un "pui" de jurist in devenire,multumesc mult pt recomandari,insa as dori mortis sa-l chem in judecata pe cel ce a "monopolizat" titlul de ... (vezi toată discuția)