avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals, uz de fals si exercitarea unei meserii fara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals, uz de fals si exercitarea unei meserii fara drept ,tentativa la inselaciune

imi puteti spune variantele la infractiunile enumerate mai sus ce pedepse pot sa primesc?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:16, 29 Noiembrie 2010
-uzul de fals art 291 Cod penal=intre 3 luni-3 ani sau 3 luni la 2 ani
-inselaciune art215 Cod penal =intre 6 luni 12 ani
Pedepsele sunt dispuse de instanta in baza analizarii si coroborarii faptelor,
circumstantelor si probelor administrate in cauza
Daca faptele se afla in concurs real,judecatorul va face aplicarea disp art.33-34 c.pen,fiind posibil sa acorde si un spor de pedeapsa conform art.34 lit.b c.pen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea faptelor Nina1 Nina1 Buna ziua Ce implica art. 289, 290 raportat la art. 26 si art 291 cp? Care este pedeapsa ce se aplica pentru aceste incadrari? Cu stima (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare - contopire cu alta pedeapsa adelam31 adelam31 sotul meu are o pedeapsa de 3 ani de executat pt inselaciune, iar decizia definitiva s-a emis in timp ce era arestat in alt dosar cu o fapta total diferita de ... (vezi toată discuția)
Facturi fictive batakanda22 batakanda22 buna ziua in urma cu 3 ani am lucrat la o firma de distributie, am facut marea greseala sa fac niste facturi fictive, sami cresc cifra de vanzari, cand am ... (vezi toată discuția)