Ma deplasam pe DN 1 spre Brasov.Dupa ce am iesit din Breaza(cartier Nistoresti) am observat o masina de politie dotata cu aparat radar care circula din sens opus iar dupa ce am mai parcurs aprox 2km am fost oprit de un agent ... dupa legitimare si prezentare am fost informat ca am avut 93 km in localitate:O am incercat sa i explic ca eram in afara localitati si avem dreptul sa circul cu 90KM/h dar degeaba. Eu nu contest viteza pt ca o aveam avand in vedere ca pusesem pilotul automat la viteza asta eu contest faptul ca spune ca am fost in localitate iar masina din care am fost detectat era in miscare si nici ia nu era in localitate.mentiozez ca l am pus sa scrie ca sunt cu 2 martori in masina dar am refuzat sa semnez procesul verbal.Pt ca am refuzat sa semnez a oprit un alt conducator auto sa fie martor dr nici acela nu a vrut sa semneze ca martor.CE SANSE AM SA ANULEZ PROCESUL VERBAL.MULTUMESC
Amenda radar
boghyboy
Am fost prins de un radar mobil in judetul Gorj dupa ce in prealabil am trecut in prima faza de un radar fix dupa care am observat din sens opus ca vine un ... (vezi toată discuția)