avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului de conducere pt 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului de conducere pt 30 zile

Am o problema. Mi s-a suspendat permisul pt 30 zile. Problema este ca eu lucrez in Brasov iar permisul meu de conducere e pe judetul Hunedoara. Intrebarile mele sunt:
1. Dupa trecerea celor 30 de zile pot cere eliberarea unei adeverintze pt a putea conduce pana la Deva ca sa-mi ridic permisul sau nu am nici o sansa si trebuie sa merg cu trenul ca sa ridic permisul?
2. Unde trebuie sa ma adresez pt a-mi muta dosarul de la HD la BV? (in C.I. am domiciliul de BV)
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2008
hevior, utilizator
Cel mai recent răspuns: hevior , utilizator 07:55, 4 Martie 2008
1. nu primesti adeverinta, va trebui sa te descurci altfel.
2. Daca domiciliul e definitiv pe Brasov, va trebui sa mergi la biroul Politiei rutiere Brasov pentru preschimbare permis de conducere.
Am inteles. Daca voi conduce (dupa terminarea celor 30 de zile) nu o sa ma pot legitima. Ce sanctiune risc? (am dreptul de a conduce dar nu am permisul la mine). Se cumuleaza cu sanctiunea anterioara (risc sa mi se suspende permisul din nou) sau primesc amenda pt ca nu am actele la mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa Razvan83 Razvan83 Buna Anul trecut in august mi-a fost suspendat permisu in BV pe motiv ca n-am acordat prioritate pietonilor( eram 2 motociclisti cu numere de HD, incarcati ... (vezi toată discuția)
Circulare fãrã a ridica permisul de la poliție dupã expirarea suspendãrii Anniemax Anniemax Bună ziua Azi îmi expiră suspendarea dreptului de conducere pentru 30 de zile fără a fi necesar examenul de eliberare (cel cu 13 din 15) pentru ... (vezi toată discuția)
Cu ce act ma pot legitima? liana10 liana10 In afara de cartea de identitate! De exemplu, C.I. mi-a expirat, mi-am depus actele si tb sa o ridic in 10 zile. Buuun! Primesc un aviz de la posta ca am ... (vezi toată discuția)