avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru Intreprindere Individuala

Buna ziua!

Am o Intreprindere Individuala cu codul CAEN 4799 (Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor , chioscurilor si pietelor). As dori sa deschid un punct de lucru iar asta implica adaugarea unui nou cod CAEN...este posibila adaugarea unui nou cod CAEN? ca si activitate secundara?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:52, 29 Noiembrie 2010
Se depune cerere la Oficiul Registrului Comertului prin care solicitati inregistrarea mentiunilor referitoare la punctul de lucru (acte punct de lucru) si activitatile secundare.
Depuneti la registrul comertului cerere de inregistrare tipizata pe care bifati la rubrica obiectelor de activitate, declaratie model 2, dovada folosintei spatiului de lucru( contract de inchiriere, comodat, proprietate) si suma de 120 ron.
Puteti sa deschideti punctul de lucru si sa adaugati obiect de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru ambulant iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, doresc sa deschid un punct de ambulant in alt oras...ce acte trebuie sa duc la registrul comertului? (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Comert prin standuri si piete miruna.c miruna.c Pentru ca un SRL sa poata desfasura comert intr-un loc public ( piata de ex ) trebuie sa deschida punct de lucru in acel loc? Dar pentru a putea vinde la un ... (vezi toată discuția)