Buna Ziua.Va scriu deoare ce dupa ce nu am platit factura de la vodafone in 2004 astazi am primit o hotarare judecatoreasca de executare silita pentru naplata.Unde am termen de 1 zi sa achit suma de 2500 ron de care nu dispun.Pana acuma nu am mai primit nici o hartie iar termenul la care s-a judecat este 29.10.2007..Va rog ajutati-me ca sunt disperata,nu stiu ce sa fac?Multumesc.
doresc sa mentionez ca unele amenzi sunt de acum 2 ani, altele de anul trecut si una pe tulburarea linistii publice in valoare de 300 ron si amenda administrativa sunt din aces an, dar suma totala a amenzilor ajunge la 17000 lei.pana acum s-a primit decat o somatie de plata a unei amenzi de anul trecut si atat....
regula este ca atunci cand nu achitati amenzile, etc , veti fi data in debit la Impozite si taxe , ceea ce insemnă ca atunci cand veti merge sa achitati impozitul, nu vi se va incasa aceasta taxa decat dupa achitarea amenzilor respective ................
Daca nu aveti bunuri impozabile, atunci in 5 ani se prescriu amenzile respective .............
dvs. stiti mai bine!
Somatie de plata
moa_gabor
Buna ziua, am primit o somatie de plata de la o firma de recuperare datorii. Am o restanta in valoare de 1100 RON catre o banca la un credit mai vechi, din ... (vezi toată discuția)