avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu autorizatie constructie Primarie s4- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu autorizatie constructie Primarie s4- AJUTOR !

As avea mare ajutor de un sfat!

Printr-un contract de cesiune drepturi litigioasa am preluat o parte dintr-o mostenire, un apartament , la care suntem 3 coproprietari (suucesiune facuta in instanta - hot def si irevocabila- unul din cei trei este citat numai prin publicitate , nestiindu-se nimic de el de 12 ani , acestuia i se atribuie 3/8) . In aceste conditii am depus la primarie acte pentru o autoriz de constructie ( un gol de usa , o usa inchisa , gard refacere) , am acordul celuilalt coproprietar, dar al celui lipsa nuam cum.Mi s-a comunicat ca nu mi se poate elibera autorizatia din acest motiv. Ce pot face? Initial mi-au primit documentatia, noi ceilalti 2 , am dat o declaratie la notar ca cel de-al treilea lipseste , dar acum mi-au refuzat eliberarea autorizatiei datorita acestui motiv.
Mentionez ca initial am dat un gol de usa , primaria m-a amendat , eu am facut contestatie , s-a ajuns in instanta , eu am castigat, iar acum.....
Ce as putea face? O solutie mai rapida !! Ca probabil o sa ma amendeze din nou sau mai stiu eu ce, am niste vecini pensionari care parasc tot ce misca.....
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters24701 , utilizator 12:52, 25 Martie 2008
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu vreun sfat?
V-ati complicat inutil. Din pacate nu pot publica pe site solutia. Oricum, mergeti pe ideea ca e mai bine sa va cereti scuze ulterior decat sa nu faceti nimic.
In acesta situatie, puteti sa introduceti o actiune in contencios administrativ.
Cu privire la aceasta procedura consultati Legea 554/2004.
Cum adica nu poti publica pe sait solutia? Putem sti si noi de ce?
N-o fi cumva ceva ilegal, nu?
:-/
Cred ca puteati merge prin instanta cerand, de la bun inceput, impartirea in natura, aratand si cum anume. Hotararea instantei se putea da in contradictoriu cu primaria.
Sau dati acum in judecata ceilalti 2 coproprietari si primaria si poate obtineti asa acea autorizatie.
Saracu om..l-ati zapacit cu atatea proceduri si instante:)...omu vrea sa faca o modificare in apartament sa aiba acces la camera lui acolo si asociatia nu-l lasa. Pe cuvant, daca voi ati merge in instanta cu chestia asta si o sa trebuiasca sa astept la rand pana se judeca asa ceva, chiar si in contecios...s-a dus naibii civilizatia si bunul simt in lumea asta.

Alte discuții în legătură

Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui perete de rezistenþã într-un apartament luciamanta luciamanta Va rog să mă sprijiniţi in următoarea problemă: un vecin de palier cu mine, a realizat cu 5 ani in urmă o modificare in apartamentul său. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Acord vecini/acord proprietari/acord copropietari alezu alezu Buna, am nevoie de un sfat, la un apartament cu 3 geamuri la strada situat la parter cu trotuarul lipit de cladire(cladire veche) doresc sa-l modific in spatiu ... (vezi toată discuția)