avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Semnatura contrafacuta polita asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Semnatura contrafacuta polita asigurare

Am descoperit de curand ca pe numele meu exista o polita de asigurare pentru accidente,fara ca eu sa-mi amintesc sa o fi semnat!Bineinteles ca partea adversa sustine ca pe polita se afla semnatura mea.Fara a intra prea mult in detalii,polita este intocmita in cadrul unei banci si lunar din cont se trag bani pentru plata acestei polite.Ce proceduri trebuie urmate pentru a dovedi ca nu eu sant semnatarul ,daune ce se pot solicita si unde se incadreaza conform legii.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: praetorian , utilizator 18:49, 29 Noiembrie 2010
actiune in instanta in contra bancii sau plangere la politie sau parchet pentru fals
Multumesc!Dar numai atat?Expertiza grafoscopica extrajudiciara nu este necesara in prealabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa elnyy elnyy Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Cum sa pot dovedi ca sotul meu mi-a falsificat semnatura pentru a obtine un imprumut bancar fara ... (vezi toată discuția)
E tarziu sa ma adresez parchetului? integrity integrity O persoana imorala, cu comportament ilicit, a semnat in numele meu in fals, a intocmit pontaje false, s.a.; dupa ce m-am inscris in fals, partea adversa a ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica ONU EMIL ONU EMIL Unde se poate face o expertiza grafoscopica extrajudiciara contra cost si daca este recunoscuta de procuror? Sunt laboratoare autorizate,doresc mai multe ... (vezi toată discuția)