O persoana imorala, cu comportament ilicit, a semnat in numele meu in fals, a intocmit pontaje false, s.a.; dupa ce m-am inscris in fals, partea adversa a renuntat sa se mai foloseasca de inscrisurile pe care le-am declarat false.
Individa, vazand ca scapa asa usor, a venit martor la un alt proces, prin care angajatorul m-a chemat in judecata, ca i-am stricat imaginea, desi primul proces se afla in faza de administrare probe. Bineinteles ca a sustinut numai minciuni, pe care imi este aproape imposibil sa le dovedesc, pentru ca celelalte "curajoase", au rate la banci, copii de crescut si nu vor sa depuna marturie, pe motiv ca nu stiu nimic, nu-si amintesc, desi stiu foarte bine, dar se tem.
Nu as vrea sa considerati ca vreau sa ma razbun, dar aceasta nemernica falsificatoare si mincinoasa e folosita la treburi murdare, si as vrea s-o invat minte, sa nu mai calce pe altii ca sa obtina bani nemunciti.
Mai pot sa ma adresez parchetului pentru semnaturi in fals? (documentele semnate in fals, in numele meu,sunt din iunie 2010)
Va multumesc