avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... responsabil arhiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

responsabil arhiva

am fost numit printr-o decizie secretar comisie de selectionare documente arhiva - care cf legii este de fapt responsabilul de arhiva. lucrez intr-o institutie de stat in cadrul biroului administrativ. va rog sa imi spuneti de ce facilitati financiare si de incadrare ar trebui sa dispun in urma acestei atribuiri de sarcini? ce pregatire trebuie sa aiba responsabilul de arhiva si daca este obligatorie? cum as putea refuza atributia care mi s-a dat?

Alte discuții în legătură

Aviz medicina muncii:apt conditionat tonica tonica Am primit ca atributie de serviciu sa aranjez arhiva unitatii (inventariere, legare si scoatere din arhiva documente care au termen de pastrare expirat) in ... (vezi toată discuția)
Responsabil arhiva - ordinul de zi nr. 217 din 23 mai 1996 aprobat de conducerea arhivelor naţionale ion743 ion743 Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie. Instrumentul juridic \"Instructiuni privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatea arhivarii documentelor mihaelag2009 mihaelag2009 Buna. Lucrez de un an intr-o institutie publica in departamentul financiar-contabil. Documentele acestui departament nu au fost arhivate corespunzator de cand ... (vezi toată discuția)