avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Sotia mea primeste indemnizatie de crestere copil. Copilul are 16luni.
Daca vrea sa incepa munca ii trebuie acordul patronului?
Daca stiti, va rog sa imi comunicati si mie.
Cineva mi-a comunicat ca conform OU 148 nu are nevoie de acordul patronului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:31, 29 Noiembrie 2010
Trebuie sa faca doar o cerere de reluare a activitatii la implinirea vastei de 2 ani.
Cerere de incetare a suspendarii contractului si reluare a activitatii (chiar daca copilul nu a implinit 2 ani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea concediului crestere copil florina-carmen florina-carmen conform carei legi sau ordonante,activitatea in campul muncii se incepe a doua zi de la implinirea varstei de 2 ani. (vezi toată discuția)
Lamurire ccc pentru tata ciprianvs ciprianvs Sotia este bugetara, eu bugetar.Copilul s/a nascut in 19 iunie 2012 iar sotia a optat ptr 2 ani ccc. Eu nu optez pentru ca a 24 luna s/a intru in concediu de ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie pentru cresterea copilului alinalucascris alinalucascris Buna.As avea o intrebare:momentan sunt in concediu pentru cresterea copilului,iar la inceputul acestuia am optat pentru varianta de 2 ani.Insa acum cand ... (vezi toată discuția)