Fratele meu a divortat, sentinta s-a pronuntat in 26.10.2010, tot atunci s-a intentat sechestru asupra autoturismului pe care fosta l-a sustras cu de la sine putere, desi e bun comun. Sechestru acesta e definitiv si executoriu, s-a pronuntat in 02.11.2010, nu e si irevocabil pt ca bineinteles a depus recurs.
Tot in data de 02.11.2010, a instrainat masina cu acte false (antedatarea cvc-ului) si a cam facut-o nevazuta, pentru ca nu am gasit-o banuim ca este si asunsa.....
La un astfel de dosar eu ca sa il ajut ce fel de probe trebuie sa aduc???
La un alt dosar pe 180 cp, alin 1, ce dovezi pro si contra trebuiesc prezentate atat de aparare cat si de partea adversa.....de ex eu am fost lovita ......????
S-ar prinde cineva ca acel certificat medico-legal e fals??
multumesc de raspuns, insa se prinde cineva la instanta ca e fals??? ca de fapt nu am nici o vanataie??Cei de la medicina doar il elibereaza sau si consulta ceva?? adica de ex daca ma duc cu o vanataie de o luna ei pot spune ca e de ieri sau ca de fapt mi-am facut-o singura??
stiti de ce intreb astfel ??? pentru ca e vorba de fapt tot de exa fratelui meu, pentru ca in deta de 08.11.2010, dupa ce a aflat ca a vandut masina, s-a dus sa vorbesca fata in fata cu ea. Acolo odata ajunsi fratele meu si un prieten de al lui pe care il luase ca martor, au avut parte de un spectacol in care exa tipa, plangea, ameninta, ma rog una peste alta a fost chemata politia. La sectie exa a spus ca se simte amenintata si atunci l-au pus sa dea o declaratie prin care se obliga sa nu o mai caute la servici, sa nu o mai sune, sa nu mai ia legatura cu ea nici cum. Si asa a facut.
A doua zi insa ea sfatuita probabil de avocata ei s-a dus la medicina legala a scos un certificat medico-legal si a facut cerere la parchet pt anchetarea cazului.
De asta am intrebat:" daca se prinde cineva la instanta ca e fals??? ca de fapt nu am nici o vanataie??Cei de la medicina doar il elibereaza sau si consulta ceva?? adica de ex daca ma duc cu o vanataie de o luna ei pot spune ca e de ieri sau ca de fapt mi-am facut-o singura??" pentru ca de atins nu a atins-o nimeni deci putea sa isi faca vanataile si acasa la dat cu aspiratorul.......... Dar cum demonstrez.????
Ce se poate face??
Sonji
Un amic a fost ieri intr-un cartier din orasul in care locuieste, e destul de rau famat datorita gastilor de pustani(16-17-18 ani) care cauta mereu scandal. ... (vezi toată discuția)