avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata concediului de odihna

Lucrez la o firma privata de 10 ani.As dori sa aflu de cate zile de C.O. beneficiez tinand cont ca lucrez in ture de 12/24-12/48 si mai ales as dori sa aflu cum se calculeaza aceste zile.Calendaristic sau ca nr. de ture ? tinand cont ca lucrez si sambata,duminica si sarbatori legale.Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Tania D , Consultant resurse umane 10:01, 30 Noiembrie 2010
concediul de odihna este de minim 21 de zile lucratoare oricare ar fi programul, la cei care lucreaza in conditii deosebite se pot acorda minim 3 zile in plus, vedeti ce scrie in contractul dumneavoastra de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La firma unde lucrez, programul de lucru pana la 01.04.2011 este de 8 ore/zi, 40 ore/saptamana, repartizat in intervalul 08.00-16.00. Concediul de ... (vezi toată discuția)
Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii-concediu de odihna ineu1968 ineu1968 Lucrez in ture de 12 cu 24 ,12 cu 48 si as dori sa aflu cate zile de concediu am dreptul ,mai precis de cate ture de co beneficiez.Mentionez ca am o vechime de ... (vezi toată discuția)