avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

dupa inceperea actiunii de divort se mai poate invoca de catre cealalta parte ”parasirea domiciliului conjugal” in cazul in care eu aleg sa locuiesc cu altcineva, in alta parte?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:57, 30 Noiembrie 2010
da, poate invoca, dar e o realitate asumata de dvs si un motiv de divort.
doar daca doriti sa divortati din vina lui exclusiva, va afecteaza
~ Conținut șters la cerere ~
procesul este deschis de mine,pe alte motive, cat poate influenta acordarea tutelei in cazul unui copil de 16 ani
Parasirea domiciliului conjugal,atata timp cat este dovedita cu probe ,poate constitui un motiv de divort.
Minorul de 16 ani,va fi audiat la Cemera de consiliu de catre magistrati pentru a-si spune optiunea in legatura cu parintele caruia doreste sa ii fie incredintat.
In rest problema depinde de probatoriile adminstrate de parti,inclusiv din ancheta sociala care va fi efectuata,din care va rezulta care dintre parinti ofera mai bune conditii de crestere si educare din punct de vedere social,moral si material pentru minor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Divort-copii minori michaell 14 michaell 14 buna ziua! sunt tatal a doi copii minori, unul de 3 ani si celalalt de 12 ani acum 2 saptamani am primit citatie ,sotia deschizand proces de divort iar ... (vezi toată discuția)
Divort cristea adrian cristea adrian SOTIA FRATELUI MEU A BAGAT DIVORT PT CA A INSELAT_O.A DECLARAT CA A PARASIT DOMICILIUL IN URMA CU 6 LUNI CEEA CE NU ESTE ADEVARAT.IN INSTANTA A CERUT CASA SI ... (vezi toată discuția)