avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Aprobare referat de necesitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Aprobare referat de necesitate

Buna Ziua,

Am o problema legata de aprobarea unui referat de necesitate. Daca la un referat de necesitate in afara aprobarii directorului general, mai exista si semnatura directorului economic, acesta semnand cu unele amendamente, atunci cand directorul general semneaza acest referat fara a face referire la amendamentele directorului economic se poate interpreta ca este de acord cu referatul fara aceste amendamente?
Cel mai recent răspuns: liviuclv , utilizator 16:14, 30 Noiembrie 2010
Daca directorul economic nu vroia sa-l semneze trebuia sa va puna sa-l refaceti nu sa isi dea cu parerea pe acel referat.
Aveti semnatura directorului general nu va mai faceti probleme deoarece a acceptat in totalitate necesarul scris de dvs. nu ce spune directorul economic.
Problema este ca eu in aplicarea refratului nu am tinut cont de amendamentele directorului economic, iar directorul general invoca aceste amendamente desi semnatura lui pe acest referat este "curata" fara referire la amendamente. In alte cazuri, directorul general a semnat specificand ca aproba tinand cont de amendamentele directorului economic sau a persoanei care contrasemna documentul,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ilegalitati? carmen.bogdan carmen.bogdan Buna ziua, Lucrez la compomartimentul de achizitii publice ale unei institutii publice locale, care are ca structura ierarhica : Director General - Director ... (vezi toată discuția)
Act aditional pierdut Anonim3112 Anonim3112 Cand am fost angajata am descoperit ca unui salariat ii lipsesc 2 acte aditionale de la CIM. Acesta le solicita si nu stiu care este procedura legala (sunt ... (vezi toată discuția)
Achizitie efectuatã fãrã aprobarea directorului general IULIA,S IULIA,S Bună ziua! Sunt salariata la o societate comercial cu capital integral de stat, actionar unic consiliul judetean. Sunt desemnata pentru a efectua controlul ... (vezi toată discuția)